Kik vagyunk

Inda Bölcsőde
Inda Bölcsőde
Inda Bölcsőde

Szeretné családias környezetben tudni gyermekét? A Inda családi bölcsődében mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk járó kisgyermekek úgy érezzék magukat, mintha otthon lennének.

Bizonyára Ön is rengeteg kihívással nézett már szembe az életében, és ez csak fokozódott, amikor gyermeke született. Szeretne munkát vállalni vagy továbbtanulni? Gyermeke vágyik a társas kapcsolatokra? Esetleg testvér érkezett a családba? Szeretnénk segítséget nyújtani gyermeke megfelelő elhelyezésében, örömmel gondoskodunk szeme fényéről, amíg Ön másra tud koncentrálni.

Mit kínálunk?

Gyermeke számára szeretetteljes, vidám, elfogadó, egyéni odafigyelést nyújtó, családiast légkört teremtünk. Az 1-4 éves korosztályban gyermeke életkorának, egyéni fejlettségének és szükségleteinek megfelelően biztosítunk mindennapos gondozást és felügyeletet. Családi bölcsődénk szülő-helyettesítő funkciót tölt be, így természetesen az Önnel összehangolt nevelési elvek mentén gondoskodunk a gyermekéről.

Hiszünk a hagyományos nevelési elvekben, mely szerint a gyermek az önálló, szabad játéktevékenység által fejlődik a legjobban. Ugyanakkor – mivel pedagógiánk alapját a korai fejlesztésben szerzett tapasztalataink adják – szükségesnek látjuk azt, hogy pontosan ismerjük az adott korban végbemenő változásokat. A mindennapi foglalkozások keretében ezek figyelembevételével alkotjuk meg komplex játékos óráinkat. Az iskolakezdés előtti években legfontosabb feladatunk, hogy megalapozzuk és megszilárdítsuk a gyermekek azon képességeit, amelyekkel helyt tudnak majd állni az iskolai életben, és amelyek segítik a tanulásban. A Inda Családi bölcsőde ehhez szakértő segítséget, barátságos, nyugodt környezetet biztosít.